Lønsatser

Kontor

De fleste virksomheder, der har et kontor, er omfattet af HK’s overenskomst med enten Dansk Erhverv Arbejdsgiver eller DI Overenskomst II. En overenskomst vil sige, at der er lavet en aftale mellem fagforeningen og arbejdsgiverorganisationen om løn, fridage, arbejdstider, opsigelsesvarsel m.v.

Arbejder du på kontor, er det HK, du skal være medlem af. HK kan hjælpe, hvis du får problemer med arbejdet eller din chef. HK kan også svare på spørgsmål og give dig gode råd om dine rettigheder.

Der er forskel på lønnen for unge under 18 år alt efter, om din arbejdsplads er omfattet af Dansk Erhverv Arbejdsgiver eller DI Overenskomst II (DIO II):

UNGE UNDER 18 ÅR - DANSK ERHVERV ARBEJDSGIVER

Uanset arbejdsfunktion
65,01 kr.
Sidst opdateret: 19-05-2017

UNGE UNDER 18 ÅR – DI OVERENSKOMST II

Uanset arbejdsfunktion
66,97 kr.
Sidst opdateret: 19-05-2017

Er du fyldt 18?

Når du er over 18 år, er der ikke en minimumsløn i overenskomsterne. Du skal selv aftale din løn med din arbejdsgiver. Kontakt altid HK på 7011 4545 eller hk@hk.dk, før du bliver ansat, for at høre, hvad du bør forlange i løn.

Arbejder du om aftenen eller i weekenderne?

På kontor- og lagerområdet er der ikke aftalt satser for arbejde på særlige tidspunkter. Du skal selv aftale tillæg med din arbejdsgiver. Er du i tvivl, om du får ekstra for at arbejde om aftenen eller i weekenderne? Så kontakt HK på 7011 4545 eller hk@hk.dk

aktivister

WE GOT YOUR BACK

Her er fagforeninger der passer godt til dig, hvis dit fritidsjob hører til 'Kontor'.

Bliv kontaktet

Ønsker du at blive kontaktet med henblik på at høre mere omkring et medlemskab af HK Danmark?


Så udfyld formularen til højre, og vi kontakter dig hurtigst muligt.