Kontakt os

Jobpatruljen taler hver sommer med flere tusinde unge om deres rettigheder på arbejdsmarkedet. Derudover vejleder Jobpatruljen året rundt unge, forældre og virksomheder omkring reglerne på arbejdsmarkedet. Det gør vi for at sikre, at unge får den bedst mulige start på arbejdsmarkedet. Vi taler gerne med pressen om vores indsats.

 

Sekretariat

Vi er et lille sekretariat bestående af en enkelt konsulent og en studentermedhjælper – men bag os står nogle af Danmarks største fagforeninger; HK og 3F.

For generelle henvendelser om Jobpatruljens virke, oplysninger vedrørende den landsdækkende indsats, pressehenvendelser eller lignende, kan du kontakte vores nationale koordinator:

Trine Thomhav
80 24 10 10
jobpatruljen@jobpatruljen.dk

Lokale koordinatorer

For oplysninger vedrørende Jobpatruljens lokale indsats, kan der rettes henvendelse til den relevante af Jobpatruljens lokalkoordinatorer.

Kontaktoplysninger på vores lokalkoordinatorer findes her.

Vores rapporter

Jobpatruljen har gennem en årrække besøgt unge på deres arbejdspladser. De seneste år er det blevet til en årlig evalueringsrapport, der opsummerer udviklingen i unges forhold på arbejdsmarkedet inden for en række områder.

Rapporterne findes her.