Vi søger altid nye aktive i Jobpatruljen!

Jobpatruljen søger altid nye aktive til vores sommerkampagne. Læs mere om at blive aktiv i Jobpatruljen her.

Hvad er Jobpatruljen?
Jobpatruljen er en oplysningskampagne, der har til formål at sikre unge mellem 13 og 17 år en ordentlig start på arbejdsmarkedet. Vi taler med de unge – og ofte også arbejdsgivere – om løn, sikkerhed og rettigheder på arbejdspladsen. Hver sommer er vi ca. 250 unge, der besøger ca. 10.000 arbejdspladser landet rundt og taler med mere end 3.000 unge med fritidsjob.

Jobpatruljen er en vigtig politisk spiller inden for området – ikke i partipolitisk henseende – men som en aktiv bevægelse, der vil sikre unge bedre forhold på deres arbejde. Derfor er frivillige i Jobpatruljen aktivister.

Hvem kan blive aktiv i Jobpatruljen?
Som aktiv i Jobpatruljen er der kun ét krav; at du har lyst til at lære unge i alderen 13-17 år noget om deres rettigheder. Det kræver selvfølgelig også, at du har tid i kalenderen i de dage, hvor Jobpatruljen kører i dit område. Derudover er det en fordel, at du ikke er bange for at blive en del af et fagligt fællesskab sammen med andre, der også gerne vil lære unge noget om deres rettigheder.

Hvad får man ud af at være aktiv i Jobpatruljen?
Når du er med i Jobpatruljen, får du afgørende betydning for andre unges forhold på deres fritidsjob. Derudover får du en bred indsigt i unges arbejdsforhold og i de rettigheder, som unge har, herunder tilbud om uddannelse inden for relevante emner som skal bruges under Jobpatruljen, samt en unik personlig ballast igennem de erfaringer du gør dig under Jobpatruljen. Dertil får du også en oplevelse for livet.

Hvordan får man mere info?
Hvis du ønsker at høre mere, se planen for, hvilke dage Jobpatruljen kører i dit område eller se, se hvornår du kan komme med til et introarrangement eller kontakte din lokale Jobpatruljekoordinator, kan du læse mere om de lokale kampagner her:

Læs mere om Jobpatruljen i dit område her

Hvordan tilmelder man sig?
Du tilmelder dig ved at udfylde nedenstående tilmeldingsskema med dine oplysninger og de dage, hvor du ønsker at tage med på Jobpatruljen i dit område.

OBS Tilmeldingsmodulet herunder virker muligvis ikke i Internet Explorer. Brug derfor meget gerne en anden browser, når du tilmelder dig Jobpatruljen.