Vi søger altid nye aktivister

Jobpatruljen søger altid nye aktivister til vores sommerkampagne.

Jobpatruljen er en oplysningskampagne, der har til formål at sikre unge mellem 13 og 17 år en ordentlig start på arbejdsmarkedet. Vi taler med de unge – og ofte også arbejdsgivere – om løn, sikkerhed og rettigheder på arbejdspladsen. Vi er ca. 250 unge der hver sommer besøger ca. 10.000 arbejdspladser landet rundt.

Jobpatruljen er en vigtig politisk spiller inden for området – ikke i partipolitisk henseende – men som en aktiv bevægelse, der vil sikre unge bedre forhold på deres arbejde. Derfor er frivillige i jobpatruljen aktivister.

OBS Tilmeldingsmodulet herunder virker muligvis ikke i Internet Explorer. Brug derfor meget gerne en anden browser, når du tilmelder dig Jobpatruljen.

Hvem er du?
Som jobpatrulje-aktivist er der kun ét krav; at du har lyst til at lære unge i alderen 13-17 år noget om deres rettigheder. Det kræver selvfølgelig også, at du har tid i kalenderen i de dage, hvor Jobpatruljen kører i din afdeling. Derudover er det en fordel, at du ikke er bange for at blive en del af et stærkt fagligt fællesskab sammen med andre, der også gerne vil lære unge noget om deres rettigheder.

Hvad får du ud af det?
Når du er med i Jobpatruljen, får du afgørende betydning for andre unges forhold på deres fritidsjob.

Derudover får du:
En bred indsigt i unges arbejdsforhold og i de rettigheder, som unge har, herunder tilbud om uddannelse inden for relevante emner som skal bruges under Jobpatruljen, samt en unik personlig ballast igennem de erfaringer du gør dig under Jobpatruljen. Dertil får du også en oplevelse for livet.

Hvis du ønsker at høre mere, så kontakt din lokale Jobpatruljekoordinator. Du kan finde din lokale koordinator her.